Nieuwe collega's

Onze eigen K2

Begin maart mochten wij maar liefst twee nieuwe collega's in het G-sport Vlaanderenteam verwelkomen: Kris Vandervelden en Kris Hermans. Maak kennis met beide Krissen!

Kris Vandervelden, office assistant

Kris Vandervelden, office assistant

Kris Vandervelden

Als office assistant neemt Kris V. komende maanden het stokje over van Maaike De Witte (die net trotse mama is geworden en volop geniet van haar zwangerschapsverlof). In een iets verder verleden was Kris een gepassioneerd advocate die zich inzette om de belangen van haar cliënten te verdedigen voor de rechtbank. Haar juridische reflexen en kennis helpen G-sport Vlaanderen om als vzw nog sterker in de “juridische schoenen” te staan.

Na zeven jaar balie koos Kris voor een ander pad en werkte ze een aantal jaren in de privésector. Ervaring waarmee ze nu de nodige administratieve en boekhoudkundige taken met enthousiasme vervult voor G-sport Vlaanderen. Of het nu algemene vragen of crowdfundingszaken zijn, Kris is je eerste aanspreekpunt.

En in haar haar vrije tijd? Dan is Kris in de eerste plaats mama van de energieke Julian. Verder bouwt ze op een sterke familie-basis, is ze vriendin van prachtige mensen en wandelt ze graag in de natuur. Recent heeft ze de liefde voor het inlineskaten weer ontdekt... met een beetje geluk kan je haar voorbij zien sjezen, zeker als de zon schijnt!

Kris Hermans, projectmedewerker

Kris Hermans, projectmedewerker

Kris Hermans

Maak ook kennis met Kris H., onze nieuwe projectmedewerker die samen met Lieselore Cuynen aan meerdere thema's werkt binnen de kennishub. Hij zal samenwerkingen binnen en buiten de G-sportsector verder uitbouwen en ondersteuning geven bij innovatieve projecten, zoals deelfietsen en 3D-printen.

Kris was de afgelopen jaren werkzaam als coördinator van de sportwerking binnen de Vlaamse en Brusselse gevangenissen. Het opstellen, steun vergaren en organiseren van in het begin kleinere projecten en vervolgens grote Europese projecten getuigen van innovatie en de inclusieve gedachte. Door zijn jarenlange ervaring in het sportlandschap van zowel Vlaanderen als Europa, brengt Kris veel relevante kennis en een uitgebreid netwerk mee naar onze organisatie. 

Onder het motto van levenslang leren volgt hij in zijn vrije tijd een opleiding KernTalentanalist. Daarnaast heeft hij een passie voor wilderness travelling, hardlopen, muziek, wijn en... Star Wars! Maar bovenal is Kris: 'hubby, daddy en trotse Kempenzoon'.