OV Schulensmeer, Lummen

Omschrijving project

Megasuppen en megaraften voor alle G-sporters op het Schulensmeer
 

Elke maand presenteren we op onze G-watersportdagen een zo ruim mogelijk aanbod. Toch zien we in dat aanbod nog een tekort, waardoor sommige G-sporters ‘uit de boot vallen’. Maar we willen absoluut iedereen aan boord!

Het probleem? Traditionele sups zijn niet toegankelijk voor personen in een rolstoel en voor sommige mensen die niet kunnen zitten. Gelukkig bestaat er een oplossing: megasups, want die bieden plaats aan wel acht personen. Daardoor kan er altijd begeleiding mee op de sup. Ook wordt het mogelijk voor mensen om op de sup te liggen en van een ontspannend moment op het water te genieten.

En er zijn nog voordelen, want sommigen durven niet alleen op een sup. Kunnen ze met meerdere mensen samen op een megasup, dan krijgen ze meteen een veel veiliger gevoel. Mensen met psychische problemen? Die kunnen tot rust komen op een megasup. En mensen met visuele problemen lukt het op een megasup veel makkelijker om onder toezicht van begeleiding mee op het water te gaan. 

Een andere mogelijkheid om samen van watersport te genieten, zijn rafts voor meerdere personen. Mensen voelen zich zeker en veilig op zulke megarafts. Toekijken vanaf de kant is verleden tijd, iedereen kan actief deelnemen aan G-watersport.

We willen twee megasups en twee megarafts aankopen, plus de bijbehorende peddels en zwemvesten. Zowel de megasups als de megarafts zijn uiterst stabiel. Ze geven G-sporters vertrouwen omdat ze niet alleen op de sup of de raft hoeven. Gewoon genieten en dingen doen die ze anders niet kunnen doen, dat moet mogelijk zijn. Maak jij dat ook mee mogelijk? Steun ons project.

 

Steun dit project

Bijdrage

Jouw informatie