18 maart 2020

Corona-update

De wereld heeft te maken met een ongekende uitbraak van COVID-19 (coronavirus) en dit heeft impact op ieders leven. Wij realiseren ons dat voor veel G-sporters, naast het gezondheidsaspect van te kunnen bewegen, ook het sociale element van het kunnen sporten met anderen, momenteel wegvalt. Dat valt zwaar.
 

Ook voor G-sport Vlaanderen zijn er al een aantal evenementen geannuleerd en wij weten niet tot wanneer de maatregelen zullen duren. Momenteel kunnen we ook niet zeggen of de slotapotheose van onze crowdfunding 2019 zal kunnen doorgaan op 22 april. Wij houden jullie natuurlijk op de hoogte.

Verder raden wij iedereen die gezond is aan om te blijven sporten, thuis of in de buitenlucht. Beweging is goed voor je, op voorwaarde dat je afstand bewaart en alle hygi├źnische maatregelen respecteert. Spelletjes met je kinderen? Dansen in de woonkamer? Yoga op je balkon of oefeningen in de tuin? Het kan allemaal en het helpt zowel je fysiek als je humeur vooruit. Online vind je veel inspirerende filmpjes en tips. Doen!

Tenslotte: zorg goed voor jezelf en elkaar!

 

Deel dit artikel: