04 mei 2020

Crowdfunding 2020

Voor wie onze campagne 'Supporters voor G-sporters' nog niet kent: G-sport Vlaanderen selecteert elk jaar projecten die op zoek zijn naar aangepast sportmateriaal voor hun G-werking. Het is geen eenzijdige subsidie maar een crowdfunding die engagement vraagt. Samen met projecten en sponsors slaan we de handen ineen om te zorgen dat de financiële middelen er komen. De wisselwerking bestaat ook uit het delen van kennis en inzichten. En uit de betrokkenheid van supporters.

Begin maart werd het startschot gelost voor onze jaarlijkse crowdfundingscampagne. Dit was vóór het Corona-virus ons land overrompelde. Toch zijn we niet bij de pakken blijven zitten, maar zijn we vanuit ons kot aan de slag gegaan. Zo hebben we een digitale voorstelling gemaakt met alle informatie bijeen gebundeld. Je kunt deze hier downloaden.

Presentatie crowdfunding 2020
presentatie lancering crowdfundingscampagne

Klaar om je project in te dienen? Ga naar onze speciale Supporters voor G-sporters site.

Voor wie nog met vragen zit over de nieuwe campagne en het indienen van een project: op donderdag 7 mei 2020 organiseren we een online vragenuurtje. Interesse? Meld je aan via: communicatiegsv@gsportvlaanderen.be Dan sturen wij je een link.

Deel dit artikel: