19 maart 2019

Maak kennis met onze nieuwe collega Nele Slabbinck

Sinds deze maand maakt Nele Slabbinck deel uit van het G-sport Vlaanderen team.
Met een kort interview willen we haar aan je voorstellen.
We wensen Nele alvast veel succes bij G-sport Vlaanderen vzw.

Wie ben je?

Ik ben een creatieve, gevoelige, optimistische en trotse moeder van 2 tienerzonen.
Mijn carrière startte ik met mijn liefde voor 26 letters en wat lees- en schrijftekens. De vorm van de letters en de betekenis die het aan woorden geeft stimuleren mijn creativiteit. De letters combineer ik met beelden. Indien mogelijk met mijn eigen beelden. Vastleggen van momentopnames vind ik heerlijk. Ik ben bijna altijd op stap met mijn camera. En stappen doe ik graag, Ik trek meestal de natuur in maar een citytrip  kan me eveneens bekoren. Ontspannen doe ik ook met viool spelen en muziek beluisteren. Sportief leef ik me verder uit op de fiets, in het water en sinds kort op golfgras. Kookboeken lezen en vernieuwende recepten uitproberen is mijn dagelijkse kost. Ik ben een grote fan van de korte keten.

Hoe is je carrière tot nu verlopen?

Vanuit de combinatie letters en beelden, volgde ik de opleiding “Master in de beeldende kunsten”. Hierna begon ik mijn carrière als zelfstandig grafisch vormgever. Deze ervaringen leidden tot het mede-oprichten van een communicatiebureau, waar ik de smaak flink te pakken kreeg in het begeleiden van bedrijven en organisaties op vlak van communicatie, ontwikkelen van logo’s en employer branding. Ondertussen zit ik al 20 jaar in het vak en doe ik niets liever dan een sterk merk bewaken en verder uitbouwen. 

Wat is je motivatie om voor G-sport Vlaanderen vzw te komen werken?

Ik wenste deel uit te maken van G-Sport Vlaanderen vzw omdat het een sterk merk is met een knap maatschappelijk doel. Ik wil me inschrijven in de missie en visie van G-sport Vlaanderen om zo de kans te geven aan iedereen om zich te ontplooien. Sporten verhoogt de levenskwaliteit voor elk van ons en ik wil de mensen met een beperking deze mogelijkheid aanbieden.

Wie kan bij jou terecht?

Als je een G-sporter bent kan je me betrekken in jouw sportieve activiteit. Misschien kan ik voor jou wel een tandje bijsteken. Aangezien ik ook actief fondsen wil sprokkelen voor G-sport Vlaanderen vzw kan je als bedrijf of organisatie ook bij me terecht als je G-sporters een duwtje in de rug wil geven.


“Sporten doe je met hoop in het hart en dromen in het hoofd”
Vrij naar E. Zatopek (meervoudig olympisch kampioen athletiek)

Deel dit artikel: