Ga naar hoofdinhoud
Terug naar overzicht

VACATURE: Wij zoeken een technisch directeur topsport

Vacature 15 juli 2024

Ben jij gebeten door topsport en wil jij samen met de topsportteams mee aan de basis liggen van de successen van onze G-topsporters? Dan zijn wij op zoek naar jou! G-sport Vlaanderen zoekt een gedreven en zeer gemotiveerde technisch directeur topsport voor de strategische en operationele aansturing van de topsportwerking.

Lijkt dit iets voor jou? Bekijk de volledige vacature en wie weet kom jij terecht in een jong en gedreven team.

Solliciteren kan tot 1 september 2024 per mail met je CV en motivatiebrief in bijlagen naar steven.vanbeylen@gsportvlaanderen.be.

Steven Van Beylen

Directeur (1 VTE)

T.: 0499 29 13 43 steven.vanbeylen@gsportvlaanderen.be

G-sport Vlaanderen inspireert, creëert kansen en neemt drempels weg zodat alle (potentiële) G-sporters op een gezonde en kwaliteitsvolle manier aan sport en beweging kunnen doen - op maat van hun eigen behoeften, mogelijkheden en ambities.

Hoe doen we dat?

G-sport Vlaanderen:

  • werkt op een systemisch niveau drempels van sportparticipatie weg;
  • verlegt grenzen door de uitbouw van een strategisch netwerk met professionals én vrijwilligers uit de sportsector en andere maatschappelijke actoren;
  • ondersteunt sportclubs en andere sportfederaties of organisaties die zich op een competitieve, recreatieve of laagdrempelige manier richten naar mensen met een beperking of kwetsbaarheid of chronische aandoening;
  • begeleidt topsporters met een beperking op maat.

Deel dit artikel

Krijg de laatste nieuwsberichten direct in je inbox

Inschrijven