19 maart 2020

WIj zijn op zoek naar G-zwemmers

Bent je een sporter met een beperking of ken je een G-sporter? Hou je van zwemmen en wil je graag bijdragen aan de verbetering van het G-sportlandschap? Dan komen we graag met jou in contact.
 

Het is onze missie G-organisaties en G-sporters te ondersteunen in het sporten. We weten dat zwemmen razend populair is. Wat maakt dat zwemmen zo populair is voor G-sporters? Welke valkuilen én goede praktijken kan jij aanbrengen? Dat willen wij onderzoeken.

Jouw ervaring en die van andere G-zwemmers, zwembaduitbaters, -begeleiders en -clubs ondersteunen de toegankelijkheid van zwemmen voor iedereen. Deed jouw zwemclub of zwembad bepaalde aanpassingen die het voor jou mogelijk maken te zwemmen? Deel jouw advies met ons, jouw bijdrage in dit onderzoek is van grote meerwaarde voor de G-sport. Wij zetten de valkuilen maar vooral best practices in de kijker zodat organisaties van elkaar kunnen leren. Zo kan iedereen ervan mee profiteren en kunnen we drempels wegnemen. 

 
Wil je meedoen aan het onderzoek? 
1.    Stuur een mailtje naar: stagiair@gsportvlaanderen.be 
2.    Bij het onderwerp plaats je: G-zwemmen 
3.    Vermeld in je mail dat je geïnteresseerd bent om deel te nemen aan het onderzoek en op welke manier wij je het beste kunnen contacteren.  
4.    Uiteraard blijft je deelname anoniem. 
5.    Het interview blijft beperkt tot 30min. 
 
Alvast enorm bedankt! Samen staan we sterk. 

Deel dit artikel: