Zedelgem Lions

“Sterke schouders, soepele banden”

Wat heb je als rolstoelbasketter nodig? Sterke schouders en soepele banden. En dat is waar onze sportclub voor gaat. 

We tellen nu 34 rolstoelbasketters waarvoor we 30 rolstoelen hebben. Om de bestaande rolstoelen in goede staat te houden, willen we nieuwe banden aankopen. Daarnaast kijken we uit naar een nieuwe sportrolstoel om een jonge G-sporter binnen onze club te laten doorgroeien naar onze afdeling voor volwassenen. De rolstoel die hij nu gebruikt, wordt te klein. 

Ook willen we ons G-sportaanbod uitbreiden met een G-fitness: een kleine fitnessruimte met enkele aangepaste fitnesstoestellen. We kiezen voor 3 toestellen die vooral gericht zijn op armen en schouders. Ideaal voor onze rolstoelbasketters om ermee te trainen en blessures te voorkomen. Zet je financiële schouders onder hun sterke schouders! 

Binnen onze sportclub voorzien we in de toekomst nog andere sporten voor G-sporters. Zij kunnen natuurlijk ook komen fitnessen en we zullen zeker ook nieuwe G-sporters aantrekken. Om hen te ondersteunen zullen we onze fitnessruimte geleidelijk aan uitbreiden met andere en meer toestellen.

“Voor alle sportrolstoelen nieuwe banden, 1 gloednieuwe rolstoel en 3 fitnesstoestellen om armen en schouders te oefenen”